Links til min sparringspartnere og klubber

På denne side linker jeg til nogle af mine sparringspartnere og klubber :-) 

Jeg er medlem af DKK, og sidder i bestyrelsen i DKK Kreds 10. I 2014 tog jeg DKK opdrætteruddannelsen, her i 2018 starter jeg på den lange vej til at blive DKK træner. Har man hund i Danmark - er det en god ide at være medlem af DKK også selvom ens hund ikke har stamtavle. Jeg træner selv pt både sportræning og ringtræning i DKK. 

www.dkk.dk

 

Jeg er medlem, af Grand Danois Klubben Danmark. Dette er en selvfølge i min optik hvis man  brænder for racen, og ønsker at kunne påvirke udviklingen af racen i Danmark. Jeg er selvfølgelig ikke enig med alle klubbens beslutninger. Fx  kunne jeg ønske mig - at klubben ville indføre avlskrav på de hunde der indgår i avlen herhjemme. Ligenu er der kun etiske anbefalinger. Ligeledes ønsker jeg klubben ville arbejde for at få fjernet de sidste fordomme om Merler og lade dem indgå i racen på lige fod med de andre farver.  Fx bliver merler registreret på stamtavlen som Uønsket- hvilket betyder at de har en fejl i farve  som de IKKE har. 

www.granddanoisklubben.dk

 

På Potecentret gik Micah og jeg til  hvalpemotivation og miljøtræning. 

http://www.potecenteret.dk/m/side.asp?Id=139262

 

Vi medlemmer af Team Sydsjælland - da vi mener et aktivt hundeliv er et godt hundeliv! Her træner vi alt muligt - kun vores fantasi sætter grænsen. Vi startede i Teamet da vi startede med at gå drag (en del af weigthpulltræningen).

 

Vi er også medlem af en gruppe hvor vi træner Mantraining (persons søgning). 

 

 www.kennelulvepoter.dk